Geri Dönüşüme Destek, Daha Temiz Yarınlara Destek Adlı E Twinning Projemiz Mart Ayında ortak hikaye ürünü ile sona ermiştir.

Kasım ayında kurucusu olarak başlattığımız" Geri Dönüşüme Destek, Daha Temiz Yarınlara Destek "adlı eTwinning projemiz ortaklarımızla hazırladığımız geri dönüşüm temalı hikaye etkinliği ile sona ermiştir.

26.03.2022 179

Çevre temizliği, geri dönüşüm, tasarruf kavramlarına yönelik öğrencilerde bilinç ve farkındalık uyandırmak, atık malzemelerden yeni ürünler oluşturmak, web2 araçlarını etkin bir şekilde kullanmak amaçlı Kasım ayında başlattığımız" Geri Dönüşüme Destek, Daha Temiz Yarınlara Destek" adlı eTwinning projemizde öğrencilerimiz atık plastik, kağıt, ip ve kumaştan yeni ürünler oluşturmuşlar. Web2 araçlarını etkin bir şekilde kullanan öğrencilerimiz farklı okullarda öğrencilerle tanışarak işbirliği içerisinde çalışmışlardır. Geri dönüşüm temalı ortak bir hikaye ile sonlanan projemizde öğrencilerimiz geri dönüşüme önemine yönelik farkındalık kazanmışlardır.